Professionele Zadenhandel

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een origineel cadeautje dat past in deze tijd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Promozaad heeft verschillende relatiegeschenken voor u in de aanbieding. Wij hebben van elk product een standaardmodel uit ons eigen assortiment, maar als u op zoek bent naar een origineel, op maat gemaakt relatiegeschenk dan kunt u ook bij ons terecht. Bij een grotere bestelling is het voor ons geen probleem om uw relatiegeschenk op maat te maken en te leveren.

zadenzakje bijenmengsel gepersonaliseerd
blik fijnspar zaden

Wij hebben diverse mogelijkheden voor een groen relatiegeschenk, zoals:

  • Sluis Garden zaadzakjes
  • Standaard premiumzakjes
  • GreenGifts
  • Flessenhalszakjes
  • Promozaad

En nog vele, vele andere producten. U kunt deze producten op onze website vinden en voor meer informatie over de op maat gemaakte relatiegeschenken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wie op zoek is naar een origineel relatiegeschenk zit met een groen relatiegeschenk van Promozaad goed. Waarom? Om deze redenen:

  • Met een groen relatiegeschenk geeft u een vriendelijk cadeau
  • Een groen relatiegeschenk past in deze tijd
  • Een groen relatiegeschenk houdt de aandacht langere tijd vast

Een groen relatiegeschenk is een originele manier om uw klant te bedanken, te feliciteren of te condoleren. Er is geen gelegenheid waarbij een groen relatiegeschenk ongepast zou zijn, dit heeft te maken met het groene karakter van het relatiegeschenk. Dat groene karakter maakt het een natuurlijk geschenk.

Vriendelijk

Een cadeau is altijd vriendelijk bedoeld. Maar niet elk cadeau is even doordacht en persoonlijk. Een relatiegeschenk is al gauw een ‘standaard’ geschenk, maar met een groen relatiegeschenk heeft u echt iets unieks in handen.

Past in deze tijd

Wie groen denkt, hoort er tegenwoordig helemaal bij. Het milieu, onze gezondheid en leefomgeving krijgen veel aandacht. Groen denken staat daarin centraal. Een groen relatiegeschenk past daarom helemaal in deze tijd. U zit op deze manier altijd goed.

Houdt de aandacht langer vast

Een groen relatiegeschenk groeit en bloeit. Zo wordt uw klant elke keer wanneer hij langs uw groene relatieschenk loopt, weer aan u en uw merk of product herinnerd.