gepersonaliseerde zadenzakjes

Zadenzakjes met eigen design:

 • Al vanaf 2000 stuks mogelijk
 • Indien lagere aantallen gewenst, vraag naar de mogelijkheden
 • Unieke zakjes door u (of door ons) ontworpen
 • Diverse formaten van 5x5 tot 10x15 cm
 • Levertijd ± 3 weken
 • Lees verder bij "meer informatie"

 

Een zaadzakje met uw eigen ontwerp voor promotionele doeleinden

Bent u op zoek naar een laagdrempelig, groen en origineel artikel voor promotionele doeleinden? Een zaadzakje met uw logo of met een gepersonaliseerd design valt bij iedereen in de smaak. Promozaad biedt u legio mogelijkheden. Bij acties van grotere omvang (vanaf 2.000 stuks) kunt u bijvoorbeeld besluiten om de verpakking van het zaadzakje een compleet persoonlijke uitstraling te geven. Het is namelijk mogelijk om zaadzakjes voor uw specifieke doel te (laten) ontwerpen. De mogelijkheden variëren van zadenzakjes in een klein of groot formaat - al dan niet uitgevoerd in full colour – tot een duo verpakking. Hetzelfde geldt voor een zaadzakje met eigen ontwerp in briefkaart-formaat. Natuurlijk bieden wij een ruime keuze in (biologische) zaadsoorten in zaadzakjes bedrukken.

 

De mogelijkheden voor een gepersonaliseerd zaadzakje van Promozaad op een rij:

 • Bloemzadenzakjes met eigen design mogelijk vanaf 2.000 stuks;
 • Standaard zadenzakjes mogelijk vanaf 100 stuks;
 • Standaard zadenzakjes met uw eigen logo mogelijk vanaf 1.000 stuks;
 • Zadenzakjes in stickerverpakking mogelijk vanaf 2.500 stuks;
 • Flessenhalszaadzakjes.

 

Gepersonaliseerde zadenzakjes

Wilt u voor promotionele doeleinden zaadzakjes kopen? Bij Promozaad vindt u voor een zaadzakje met eigen opdruk ook veel leuke verpakkingen, zoals: zaaisetjes, een zinken zaaiset en een zaden display. Wij hebben alle kennis in huis om u bij uw ideeën voor een origineel zaadzakje te ondersteunen en te informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Zo helpen wij u om het gewenste resultaat voor uw gepersonaliseerde zaadzakjes te realiseren.

 

Duurzame en unieke relatiegeschenken

Voor unieke relatiegeschenken en duurzame promotieartikelen bent u bij ons dus aan het juiste adres! Partijen als: Qurrent, Libelle, The Pollinators, diverse gemeenten en De Traay gingen u voor met zadenzakjes. Ook Paleis Soestdijk, Ooms, Willemse France, Natuurmonumenten, Bruna en Topbloemen zijn enkele voorbeelden van organisaties die zaadzakjes lieten bedrukken.

 

Standaard zaadzakjes met eigen logo

Zaadzakjes kopen werkt bij Promozaad gemakkelijk en snel. Zoekt u een laagdrempelige manier om een zaadzakje met eigen opdruk uit te delen? Dan is een standaard zaadzakje uit ons assortiment een goede optie. Deze zaadzakjes zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks en zijn direct uit voorraad leverbaar. De standaard zadenzakjes kunt u vanaf 1.000 stuks met uw eigen logo bestellen. De zaadzakjes bedrukken wij mooi en modern met een opmaak in full colour.

 

Zaadzakjes bedrukken met diverse soorten zaden

Zaadzakjes kopen bij Promozaad betekent vanzelfsprekend dat u kunt kiezen uit tal van verschillende soorten. Bijvoorbeeld voor een zaadzakje met eigen ontwerp met daarin: basilicum, hoge gele bio-zonnebloem, avondgeur en vergeet-me-niet. Daarnaast bieden wij de keuze uit bijvoorbeeld een zaadzakje met: klaproos, bijenmengsel ‘Bee Friendly’ bio, boeketje in blauw (mix van diverse blauwe soorten) en Turkse Drakenkop. Ook een opdruk door middel van een druklint onderaan de zaadzakjes is mogelijk met een korte tekst of een logo in de kleur zwart. Deze indruk kan vanaf een oplage van 1.000 zadenzakjes. De levertijd bij zaadzakjes bedrukken is na ontvangst van een werkbaar tiff-bestand circa één week.


Zadenzakjes in stickerverpakking

Wilt u uw klanten verrassen met een leuke actie? Dan is een uniek zaadzakje in stickerverpakking een schot in de roos. Deze zaadzakjes zijn al vanaf 2.500 stuks verkrijgbaar. U kunt het geheel naar eigen ontwerp personaliseren en de zaadzakjes laten bedrukken zoals u dat wenst. Het is zelfs mogelijk om een prijs achter een stickertje te verstoppen bij dit zaadzakje met eigen ontwerp. Zo hebt u altijd een leuke actie voor uw klanten!


Zaadzakje om een flessenhals

Iets voor nu, iets voor later! Een fles wijn als cadeau - of als onderdeel van een cadeau - wordt al jaren goed ontvangen. Geen reden om daar van af te stappen. Maar wellicht hét moment om er met zaadzakjes een nieuw accent aan te geven. Met een kleurige flessenhals-zaadverpakking geeft u de uitstraling van uw cadeau een uniek uiterlijk, gecombineerd met een boodschap op zadenzakjes die nog na klinkt!

Bent u op zoek naar een groen, origineel en laagdrempelig artikel voor promotionele doeleinden? Een zaadzakje met uw logo of met een gepersonaliseerd design is altijd een goed idee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!