Op zoek naar een nieuwe manier om de aandacht naar uw product of merk toe te trekken? Wie groen doet is tegenwoordig niet alleen goed bezig, maar ook nog eens hartstikke hip. Gezond en biologisch eten wordt steeds belangrijker en de moestuin wordt steeds populairder. Waar we twintig jaar geleden allemaal gek waren op junkfood, willen we nu gezond eten. En wie wil er nou niet geassocieerd worden met deze groene lifestyle?

gepersonaliseerd zadenzakje ooms
13_Autolock_Klimbos

Wie op zoek is naar een groene aandachtstrekker zit met ons promozaad goed. Waarom? Om deze redenen:

  • Het is origineel
  • Het is nuttig promotiemateriaal
  • Het is goedkoop

Origineel

Waar uw concurrent sleutelhangers en koffiemokken uitdeelt, valt u met Promozaad echt op. Promozaad is weer eens wat anders dan een sleutelhanger, een aansteker of een koffiemok. Het is een originele manier om de aandacht naar uw product, merk of bedrijf toe te trekken. En hoe origineler de promotie, hoe beter u onthouden wordt door potentiële klanten.

Promozaad is nuttig

Promozaad is niet alleen leuk op het moment dat u het aan iemand geeft, maar ook daarna nog. Waar een flyer in de prullenbak belandt, een sleutelhanger achterin de la en een koffiemok hoogstwaarschijnlijk zal verstoffen op de bovenste plank in het keukenkastje, kan er met het Promozaad ook daadwerkelijk iets gedaan worden, namelijk: planten. Als de zaadjes beginnen te groeien, stopt de promotie niet. Juist wanneer de zaadjes uitkomen, denkt de klant weer aan u.

Kleine prijs

Voor een klein prijsje kunt u al promozakjes bestellen. Zo heeft u voor weinig geld origineel, leuk maar bovenal groen promotiemateriaal in handen.

Het past helemaal in deze tijd om op een groene manier uw merk te promoten. Niet alleen wordt u er blij van, maar ook degene die het Promozaad in handen krijgt. Die kan namelijk een mooi plantje of bloemetje laten groeien.