Geef een prachtig geschenk met groene premiums

Wanneer u op zoek bent naar een mooi geschenk om te geven, zit u met een green premium goed. Premiums zijn milieuvriendelijke cadeautjes die leuk zijn om te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk aan een klant of als marketingactie. Het zijn groene cadeautjes in de vorm van bijvoorbeeld zaadzakjes of greengift doosjes. Leuk om te geven dus, maar ook zeker om te krijgen.
Bij Promozaad vindt u namelijk een breed assortiment aan premiums die u kunt zaaien. Wist u dat u bij ons ook bedrukte premiums kunt bestellen? Dat zijn premiums met een opdruk naar eigen ontwerp, ook wel brand premiums genoemd. Door de bedrukking krijgt elk geschenk een persoonlijk karakter. Ook kunt u met premiums marketing groen maken. Leuk wanneer u uw bedrijf in het zonnetje wilt zetten, maar ook een groene boodschap wilt verspreiden.

gepersonaliseerd blik zaden
greengift showdoos gemengde zaden

Wat zijn brand premiums?

Brand premiums bestaan in alle soorten en maten. Promozaad heeft verschillende mogelijkheden in huis, bijvoorbeeld:

  • Zadenzakjes. Deze zakjes kunnen bloemzaad naar keuze bevatten en zijn al vanaf 100 stuks leverbaar.
  • Greengift doosjes. De greengift doosjes bevatten een potje, een schijfje gedroogde aarde en zaden of bollen van een plant naar keuze.
  • Terracotta potjes. Deze potjes komen met een bedrukte wikkel, een aardeschijfje en zaadjes of bollen.
  • Bloemen in blik. Onze blikken bevatten alles wat je nodig hebt om het groene cadeautje tot bloei te brengen: zaden, aarde en instructies.
  • Zaaisets. Met deze zaaisets gaan uw relaties aan de slag in de tuin. De sets bevatten aarde, hydro-korrels en een ruime hoeveelheid zaad.

Voor de meeste brand premiums bestaat er de mogelijkheid het groene cadeautje volledig te personaliseren. Dat kan door middel van bijvoorbeeld een bedrukt label met eigen logo of een persoonlijke boodschap op uw premiums. Marketing wordt op die manier een fluitje van een cent. Ook kan vaak de volledige verpakking van de premiums bedrukt worden, bijvoorbeeld bij de zadenzakjes, greengiftdoosjes en blikken. Daarmee maak je jouw bedrukte premiums echt persoonlijk.

Green premiums: een groene boodschap

Het mooie aan een green premium is dat de inhoud van zo’n groen cadeautje groeit en bloeit. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen, ook voor mensen die geen groene vingers hebben. Hierdoor worden premiums altijd met een glimlach ontvangen. Een plant groeit en blijft lang mooi, waardoor degenen aan wie u de premiums schenkt ook lang aan u zullen blijven denken.

Bedrukte premiums hebben meer voordelen, bijvoorbeeld:

  • Een groen cadeautje is origineel en daardoor erg leuk om te krijgen.
  • U geeft met een green premium een groen gebaar.
  • Duurzame cadeau’s zijn altijd vriendelijk en nooit ongepast.
  • Iedereen kan met de handig verpakte plantenzaden overweg.
  • Er is een premium cadeau beschikbaar voor elk budget.

Doe bedrukte premiums cadeau

Premiums kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of persoonlijke boodschap. Daarmee maken wij het mogelijk om uw milieuvriendelijke cadeau precies te maken zoals u dat voor ogen heeft. U kunt hiervoor zelf een ontwerp aanleveren, maar wij kunnen u hier ook bij helpen. De premiums sluiten op die manier perfect aan bij uw huisstijl en identiteit, waardoor de ontvanger ze meteen herkent als een cadeautje van u. Heeft u een specifieke bloem of plant op het oog die u graag in een zaadzakje of greengift doosje weg zou willen geven? Bijvoorbeeld een die goed aansluit bij de boodschap van uw marketing? Wij bieden verschillende mogelijkheden, maar wanneer uw idee buiten onze opties valt kunt u dit altijd met ons bespreken.

Een originele green premium

Er zijn dus veel verschillende manieren om een duurzaam geschenk cadeau te doen. Bij Promozaad denken we graag met u mee. We kunnen uw premiums op maat maken zodat uw groene cadeautje echt persoonlijk wordt. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem eens een kijkje op onze website en ontdek welke mogelijkheden premiums te bieden hebben. Wist u dat we onze greengifts ook in showdozen aanbieden? Dit zijn dozen die mooi staan in bijvoorbeeld een winkel of op een beurskraam. De showdozen bestaan uit 40 greengifts. Ook bij deze premiums is een geheel eigen opmaak mogelijk.