Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan zit u met groene premiums goed. Groene premiums worden altijd met een glimlach ontvangen. En dat is waarom u een cadeautje geeft. Voor welke gelegenheid het cadeau ook moge zijn, het is altijd bedoeld om iemand een glimlach op het gezicht te bezorgen. Met een groene premium garanderen wij u een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Nog niet overtuigd? Wij hebben drie redenen op een rij gezet om voor groene premiums te kiezen.

11_Flessen_Alledrie_01 7001_wit

3 redenen om voor green premiums te kiezen:

  1. Green premiums zijn vriendelijk
  2. Green premiums passen helemaal in deze tijd
  3. Green premiums geven voor langere tijd aandacht aan uw merk of product

Vriendelijk

Een cadeau is altijd vriendelijk. Maar niet elk cadeau is even doordacht en persoonlijk. Zeker wanneer het aankomt op relatiegeschenken, zijn cadeaus al snel een beetje ‘standaard’ omdat het lastig is elke klant een persoonlijk cadeau te geven. Met green premiums geeft u dat wel. Green premiums zijn doordacht, persoonlijk maar bovenal: groen en dus goed voor mens, dier, natuur en milieu.

Past in deze tijd

Wie groen doet, hoort er tegenwoordig helemaal bij. Biologische maaltijden, zuinige energie en zelf onze groenten verbouwen is hip. De maatschappij wordt steeds groener. Green premiums passen daarom perfect in deze tijd.

Aandacht over langere tijd

Als het zaadje geplant is dan is het cadeau nog niet meteen vergeten. Het plantje komt na het planten namelijk ook nog uit en zal groter groeien. Op die manier zal de ontvanger u niet snel vergeten.

Mogelijkheden

Green premiums zijn op diverse manieren te gebruiken. Denk aan een zaadzakje in uw mailing bijvoorbeeld. Dat geeft een brief een persoonlijk tintje. De ontvanger zal blij verrast zijn met het aardigheidje dat bij de brief zit. Maar green premiums doen het ook goed als aandachtstrekker op bijvoorbeeld een beurs, congres, trouwerij of receptie. Green premiums zijn niet te missen en zullen niet snel vergeten worden. Alle aandacht is zo op uw merk of product gericht.