Een origineel relatiegeschenk om uw relaties te waarderen

Zoals het woord het al zegt, is een relatiegeschenk een geschenk dat u aan een (zaken)relatie geeft. Bij Promozaad vindt u altijd een origineel relatiegeschenk voor bijvoorbeeld uw klanten, leveranciers, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Maar ook uw medewerkers zullen het waarderen als u hen verrast met een aardigheidje in de vorm van een relatiegeschenk. Origineel, creatief en duurzaam, zijn kernwaarden die onze producten het beste omschrijven. Hebt u een origineel relatiegeschenkidee?

U brengt het tot uiting met bijvoorbeeld onze zaadzakjes, greengifts, minikasjes, zaaiagenda’s en zinken zaaisets. Wilt u een origineel relatiegeschenk met logo laten bedrukken? Ook dan bent u bij Promozaad aan het juiste adres!

flessen labels
greengift showdoos gemengde zaden

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Ons assortiment bestaat uit onder andere:

Greengifts (meestal direct uit voorraad leverbaar en per stuk mogelijk);
• Standaard premiumzakjes (leverbaar vanaf 100 stuks);
• Custom made zakjes (in circa 3 – 4 weken na opmaak uw eigen verpakking);
• Zaadzakjes van Sluis Garden (direct uit voorraad en per stuk mogelijk);
• Ludieke zaaiproducten zoals zinken zaaisets, zaaiagenda’s en minikasjes.

Dankbaarheid tonen

Het geven van een origineel relatiegeschenk is een eeuwenoude geste. Ook tegenwoordig is het bedenken, maken en geven ervan niet weg te denken. Maar waarom geven mensen elkaar bij bepaalde gelegenheden een relatiegeschenk? Origineel gevonden cadeaus zijn altijd een goed gebaar om aan een relatie te laten weten dat u aan die persoon denkt. Bloemzaad bedankjes zijn er om uw dankbaarheid te tonen of om te laten weten dat u blij bent met uw band, in het bijzonder als het gaat om een origineel relatiegeschenk waar iets moois uit groeit.

Een origineel relatiegeschenkidee vormgeven

Een origineel relatiegeschenk met logo is een perfect onderdeel van relatiemarketing. Ook onze greengifts, zaadzakjes en andere zaaiproducten, kunt u laten bedrukken met uw huisstijl, logo of een andere uiting. Als u een origineel relatiegeschenkidee op deze manier vormgeeft, genereert u ook naamsbekendheid. Grote kans dat er een mooie nieuwe kans uit voortbloeit!

Op welke momenten kunt u een origineel relatiegeschenk geven?

Eigenlijk is er altijd wel een geschikt moment om een origineel relatiegeschenk te geven. Maar natuurlijk zijn er verschillende momenten die daarvoor in het bijzonder geschikt zijn. Gaat het uw onderneming voor de wind? Viert u een jubileum of een andere bijzondere mijlpaal? Dan kunt u dit laten blijken met een relatiegeschenk. Origineel is het ook om uw relaties te verrassen met een groen cadeautje in stijl rond Sinterklaas, Koningsdag of Pasen. Natuurlijk zijn onze artikelen ook uitermate goed geschikt om te geven met Kerstmis en Oud & Nieuw.

Elk origineel relatiegeschenkidee kunt u voor een van deze feestdagen laten bedrukken met een speciale boodschap of een mooie wens. De ontvanger heeft er twee keer plezier van: op het moment dat die een origineel relatiegeschenk krijgt én op het moment dat het cadeau gaat bloeien!