Groene cadeaus voor iedere gelegenheid 

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een origineel geschenk dat perfect past in de huidige tijd? Bij Promozaad bent u aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u verschillende groene cadeaus. Van elk product bieden wij u een standaardmodel uit ons eigen assortiment aan. Maar als u een origineel, op maat gemaakt groen cadeau wenst, kunt u ook goed bij ons terecht. Bij een grotere bestelling kunnen wij uw cadeau op maat maken en leveren.

flessen labels
zaaiset groene munt

De mogelijkheden voor groene cadeaus bij Promozaad op een rij: 

  • Sluis Garden zaadzakjes (per stuk mogelijk en direct uit voorraad); 
  • Standaard premiumzakjes (vanaf 100 stuks en snel leverbaar);
  • Greengifts (per stuk mogelijk en meestal direct uit voorraad leverbaar);
  • Custom made zakje (in circa 3 – 4 weken na opmaak uw eigen verpakking);
  • Overige zaaiproducten zoals minikas, zinken zaaisets en zaaiagenda’s. 

Waarom zit u met een groen cadeau altijd goed?

Er zijn verschillende redenen om uw klanten, zakenrelaties en medewerkers te verrassen met een groen cadeau, want met groene cadeautjes geeft u vriendelijke geschenken waarmee u de ontvangers blij maakt. Daarnaast past een groen cadeau perfect in de huidige tijd waarin duurzame en maatschappelijk verantwoorde producten niet zijn weg te denken. Daarom houdt een groen cadeau ook langere tijd de aandacht vast. Originele groene cadeaus voor mailings en events
 

Originele groene cadeaus voor mailings en events

Groene cadeautjes zijn tevens originele giveaways voor mailings, evenementen, beurzen, jubilea, enzovoorts. Er is geen enkele gelegenheid waarbij zo’n cadeau niet gepast zou zijn, dankzij het natuurlijke karakter van het geschenk. Daarom zijn groene cadeaus geschikt om te geven bij iedere denkbare gelegenheid. 

Mooi gebaar 

Het geven van een geschenk is altijd een goed gebaar. Maar niet elk cadeau is even doordacht en persoonlijk. Veel geschenken zijn al gauw standaard omdat het vaak lastig is om iets persoonlijks uit te kiezen. Een groen cadeau is iets unieks wat niet snel zal worden vergeten. 

Groene cadeaus passen in deze tijd

Wie groen denkt, hoort er tegenwoordig helemaal bij. Het is belangrijk om te denken aan het milieu, aan de gezondheid, aan onze leefomgeving en aan onze nakomelingen. Groen denken staat daarin centraal. Een groen cadeau past daarom helemaal in deze tijd. U zit op deze manier altijd goed.

Houd de aandacht langer vast

Een groen cadeau groeit en bloeit. Op die manier worden uw klanten elke keer wanneer zij uw groene cadeaus zien, herinnerd aan u en uw merk of product.