Unieke greengift voor elke gelegenheid en elk budget!

Groene cadeautjes

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een origineel cadeautje dat past in deze tijd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Promozaad heeft verschillende groene cadeautjes voor u in de aanbieding. Wij hebben van elk product een standaardmodel uit ons eigen assortiment, maar als u op zoek bent naar een origineel, op maat gemaakt groen cadeautje dan kunt u ook bij ons terecht. Bij een grotere bestelling is het voor ons geen probleem om uw groene cadeautje op maat te maken en leveren.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor een groen cadeautje, zoals:

  • Sluis Garden zaadzakjes (per stuk mogelijk en direct uit voorraad)
  • Standaard premiumzakjes (vanaf 100 stuks en snel leverbaar)
  • Greengifts (per stuk mogelijk en meestal direct uit voorraad leverbaar)
  • Custom made zakje (in ca. 3 – 4 weken na opmaak uw eigen verpakking)
  • Overige zaaiproducten zoals MiniKas, zinken zaaisets, zaai-agenda etc.

En nog vele, vele andere producten. U kunt deze producten op onze website vinden en voor meer informatie over de op maat gemaakte cadeautjes kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met een groen cadeautje zit u altijd goed. Waarom? Om de volgende redenen:

  • Met een groen cadeautje geeft u een vriendelijk geschenk
  • Een groen cadeautje past in deze tijd
  • Een groen cadeautje houdt de aandacht langere tijd vast

Een groen cadeautje is een originele manier voor mailings, evenementen, beursen etc. Er is geen gelegenheid waarbij een groen cadeau ongepast zou zijn, dit komt door het groene karakter van het cadeau. Dit maakt het een natuurlijk cadeau.

Een groen cadeautje is vriendelijk

Een cadeau is altijd vriendelijk. Maar niet elk cadeau is even doordacht en persoonlijk. Veel cadeaus zijn al gauw ‘standaard’, omdat het vaak lastig is een persoonlijk cadeau uit te kiezen. Met een groen cadeau heeft u een uniek cadeau in handen dat niet snel vergeten zal worden.

Past in deze tijd

Wie groen denkt, hoort er tegenwoordig helemaal bij. Het is belangrijk om te denken aan het milieu, aan de gezondheid, aan onze leefomgeving en aan onze nakomelingen. Groen denken staat daarin centraal. Een groen cadeau past daarom helemaal in deze tijd. U zit op deze manier altijd goed.

Houdt de aandacht langer vast

Een groen cadeau groeit en bloeit. Zo wordt uw klant elke keer wanneer hij langs uw groene cadeau loopt, weer aan u en uw merk of product