prachtig om te geven

Dat een relatiegeschenk duurzaam moet zijn in deze tijd staat buiten kijf. Duurzaamheid is in deze tijd zeer belangrijk, en een duurzaam relatiegeschenk is hierdoor nooit ongewenst. U geeft uw klanten of relaties een groene boodschap mee en werkt tegelijkertijd aan een milieubewust imago. Goed voor de wereld, uw relaties en uzelf.
Promozaad heeft de beste opties voor een origineel duurzaam relatiegeschenk. Wij hebben verschillende duurzame cadeaus beschikbaar die in veel gevallen zelfs personaliseerbaar zijn. Zo maken wij uw duurzame relatiegeschenken volledig op maat.

flessen labels
7973_oi-kers

Er zijn veel verschillende opties mogelijk bij het geven van een duurzaam relatiegeschenk, bijvoorbeeld:

 • Zaadzakjes van Sluis Garden (per stuk direct uit voorraad leverbaar)
 • Greengifts met een persoonlijk label
 • Custom made zaadzakjes met uw eigen ontwerp
 • Zaden in blik

We hebben nog vele andere duurzame relatiegeschenken op onze website beschikbaar. Zo stelt u zelf uw relatiegeschenk samen. Neem eens een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden van onze op maat gemaakte duurzame relatiegeschenken.

Een duurzaam relatiegeschenk is origineel

Met een duurzaam relatiegeschenk komt u altijd goed voor de dag. Door het groene karakter van onze cadeaus zijn ze nooit ongepast of ongewenst. Zaadzakjes doen het bijvoorbeeld erg goed in een mailing, maar ook op een beurs, congres of receptie zijn het sterke aandachtstrekkers. Ook mensen zonder groene vingers kunnen met onze duurzame relatiegeschenken goed uit de voeten. De zaaizakjes en greengifts zijn makkelijk in gebruik en blijven lang groen. Daardoor zal uw klant of relatie nog lang aan u en uw product blijven denken.

Waarom een duurzaam relatiegeschenk?

Het geven van een duurzaam relatiegeschenk is niet alleen goed voor de wereld, maar ook voor u en uw bedrijf. We zetten een paar redenen voor u op een rijtje:

 • Het geven van duurzame relatiegeschenken verstevigt uw imago.
 • Steeds meer mensen vinden duurzaamheid belangrijk.
 • Duurzame relatiegeschenken houden de aandacht lang vast.
 • Een groen cadeau is origineel en leuk om te krijgen.
Flessenhalszakjes

Hoe wij relatiegeschenken duurzaam maken

De relatiegeschenken die Promozaad levert zijn groen. De zaden groeien en bloeien en zorgen daardoor voor meer groen in de wereld. Ze passen perfect in deze tijd, omdat groener leven en werken steeds belangrijker wordt. Met een duurzaam relatiegeschenk draagt u deze groene boodschap ook uit. U laat uw relaties en klanten weten dat u aandacht heeft voor de wereld en het milieu. Dit valt altijd goed in de smaak.

Maak uw duurzame relatiegeschenk persoonlijk

Er zijn veel mogelijkheden om uw duurzame relatiegeschenken een persoonlijke draai te geven. Bij Promozaad is het mogelijk om uw cadeau volledig te personaliseren. Dat doen wij bijvoorbeeld door:

 • Een label met persoonlijke tekst aan het duurzame geschenk toe te voegen.
 • De verpakking te bedrukken met uw eigen logo.
 • Een geheel eigen ontwerp op de verpakking te drukken.
 • De verpakking persoonlijker te maken met twee stickers in de eigen huisstijl.

Bij ons is er meer mogelijk dan u denkt. Onze specialisten denken dan ook graag met u mee bij het samenstellen van uw duurzame relatiegeschenk. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Stuur ons dan snel een bericht.