Niets geeft leuker weg dan een zakje met bloemzaadjes. Bent u op zoek naar een klein geschenk om weg te geven aan uw klanten, relaties of personeel, dan komt u met een zakje met zaadjes altijd goed voor de dag. Een zakje zaad is een attent cadeautje dat bovendien ook erg groen is. Door het zaaien van deze zaadjes in eigen tuin helpen de ontvangers de bijen en vlinders, en dat geeft een goed gevoel. Zo maakt u samen de wereld een stukje kleurrijker en groener.

Uw eigen zakje zaad op maat

Wij van Promozaad kunnen het zakje met zaadjes volledig op maat maken. Dit doen wij door bijvoorbeeld het zakje te bedrukken met een persoonlijke boodschap, logo of een volledig eigen ontwerp. Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor het maken van uw persoonlijke zakje zaad zijn? We zetten ze hieronder op een rijtje:

  • Vanaf 2000 stuks kunt u uw zakje zaad een eigen design geven.
  • U kunt een eigen ontwerp aanleveren voor uw zakje met zaadjes, maar wij kunnen dit ontwerp ook voor u maken.
  • De zakjes zaad zijn verkrijgbaar in de formaten 5 x 5 cm tot 10 x 15 cm.
  • Wij kunnen uw unieke zakjes met zaadjes al binnen drie weken leveren (afhankelijk van het aantal).
  • In de zakjes zitten zaden zoals zonnebloem, basilicum, klaproos en vergeet-me-niet.
  • Wilt u een ander soort zaad in uw zakje? Er is heel veel mogelijk!

Een groen zakje zaadjes

Onze zaadzakjes zijn origineel en leuk om weg te geven. Bovendien geeft u met een zakje met zaadjes een fleurig en groen cadeautje weg. Het is niet alleen leuk voor u en uw relatie, maar ook goed voor de natuur en alles wat daarin leeft. Met een zakje met zaadjes laat u zien dat u belang hecht aan de omgeving en het milieu, en dat is een goede boodschap om in deze tijd uit te dragen.

Zakjes met zaadjes naar keuze

Er zijn verschillende opties mogelijk wanneer u uw zakje zaadjes zo persoonlijk mogelijk wilt maken. Zo is er altijd een bloem of plant die bij uw bedrijf past. Standaard kunt u kiezen uit verschillende (biologische) soorten zaden, van bloemen tot kruiden.

Bloemen helpen de bijen en geven meer kleur aan de tuin. Ook is een zakje bloemzaadjes perfect om iemand mee op te fleuren en een goed gevoel te geven. We bieden verschillende gangbare zaadsoorten aan, zoals de zonnebloem en de klaproos.

Kruiden zijn vooral ook erg nuttig: de gebruiker kan de plantjes na het zaaien gebruiken om mee te koken. Denk aan het lekkere basilicum. Daardoor zal uw relatie ook lang aan u blijven denken na het zaaien van de zaadjes, en juist dat maakt een zakje zaadjes zo’n effectief cadeautje.

Heeft u een speciale wens? Er zijn ook andere zaadsoorten beschikbaar op aanvraag.

zadenzakje bijenmengsel gepersonaliseerd

Gemakkelijk zaaien

Het zaaien van een zakje zaadjes kan iedereen. Je hoeft er geen echte tuinier voor te zijn, of een grote tuin voor te hebben. Onze biologische zaden laten zich gemakkelijk zaaien en groeien met een beetje water en aandacht razendsnel. Zaai de zaadjes in de grond in de tuin, of in een pot of bak. Hierdoor kan iedereen genieten van dit attente cadeautje.

Marketingactie met zakjes zaden

Een zakje met zaadjes geeft niet alleen leuk weg aan bestaande klanten of relaties, maar leent zich ook goed voor het uitvoeren van een marketingactie. Door het versturen of weggeven van zakjes zaad wordt u ontdekt door nieuwe klanten die meteen een positief beeld bij uw bedrijf hebben. Het is een origineel geschenk dat altijd in de smaak valt en nooit ongewenst is. Zo kunt u met een zakje zaadjes oneindig veel kanten op.