Bent u op zoek naar een origineel, groen cadeau om aan uw relaties of klanten te geven? Denk dan eens aan een groen geschenk, bijvoorbeeld een vergeet-me-nietjes-cadeau. Uw klanten kunnen deze vergeet-me-nietjes-zaden zelf zaaien en zien groeien, waardoor ze nog vaak aan u zullen denken.

greengift vergeet me niet
vergeet me niet zaadjes in blik

Er zijn verschillende redenen om vergeet-me-nietjes cadeau te geven, bijvoorbeeld:

  • Groene cadeautjes zijn duurzaam en passen dus goed bij deze tijd.
  • Een vergeet-me-nietjes-cadeau zorgt dat u niet snel vergeten wordt.
  • Onze vergeet-me-nietjes-doosjes, vergeet-me-nietjes-blikken, terracottapotjes en zakjes zijn volledig personaliseerbaar.
  • Vergeet-me-nietjes-zaden zijn altijd gewild.

Bij Promozaad is het mogelijk om uw vergeet-me-nietjes-cadeau te personaliseren. Er bestaat een standaard model met een mooi ontwerp, maar wanneer u op zoek bent naar iets persoonlijks kunnen wij uw groene cadeau op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan een verpakking met een eigen opdruk, tekst of logo. Het is zelfs mogelijk een volledig eigen ontwerp op de verpakking van uw cadeau te laten printen. We leveren de vergeet-me-niet -zaadjes in blik, in mooie greengift doosjes, in zakjes en in terracottapotjes.

Vergeet-me-nietjes-cadeau als greengift

Vergeet-me-nietjes zijn ook beschikbaar in mooi ontworpen greengift doosjes. Dat is een compleet zaaipakketje waarmee de vergeet-me-niet-zaadjes kunnen worden geplant.

Een greengift doosje bevat de volgende onderdelen:

  • Een doosje in volledige kleur met een mooi design.
  • Een plastic potje om de vergeet -me-niet-zaden in te planten (Ø bovenkant 5,5 cm - Ø onderkant 4 cm - hoogte 5 cm).
  • Een jiffy-schijfje van gedroogde aarde.
  • Een zakje met vergeet-me-niet-zaden.
vergeet-mij-niet terracotta

Hoe zaai je vergeet-me-nietjes?

Een vergeet-me-nietje is een bijzondere en klassieke plant die iedereen kent. Met het gemakkelijke zaaisetje, compleet met potje en schijfje aarde, plant iedereen ze gemakkelijk. Ze staan prachtig in een border in de tuin, maar ook in een pot op het terras of het balkon zullen ze het lang mooi doen. Een vergeet-me-nietjes-cadeau met zaadjes kan dus door iedereen worden gebruikt en gezaaid. Dit maakt het een leuk cadeau om weg te geven, en zorgt er ook voor dat het altijd goed ontvangen wordt.
Een groen cadeau groeit en bloeit. Het blijft daardoor een lange tijd mooi. Uw klanten of relaties zullen lang van de vergeet-me-nietjes kunnen genieten, waardoor ze ook telkens aan u terug zullen denken. Deze vergeet-me-nietjes zorgen er dus letterlijk voor dat u niet snel vergeten zult worden.

Gemakkelijk in onderhoud

Onze vergeet-me-nietjes zijn gemakkelijk te zaaien en te onderhouden. Iedereen kan vergeet-me-nietjes zaaien, ook mensen zonder groene vingers. Hierdoor zijn de plantjes altijd een mooi geschenk. Een groen cadeau past bij elke situatie en komt nooit ongewenst. Overweeg daarom uw relaties een groen geschenk cadeau te doen.