Een promotiecadeau voor een doeltreffende campagne

Wilt u meer bekendheid geven aan de diensten of producten van uw organisatie? Organiseert u een wervingscampagne? Of wilt u uw merk promoten op een beurs of evenement? Er zijn tal van manieren om dat te doen, niet in de laatste plaats door het geven van een ludiek cadeau. Promotie op basis van giveaways wordt niet voor niets een steeds belangrijker onderdeel van doeltreffende marketingcampagnes. Om hier het beste rendement uit te halen, is het belangrijk dat uw promotiecadeau perfect aansluit op de waarden van uw organisatie.

zadenzakje bijenmengsel bio
greengift showdoos gemengde zaden

Bloeiend cadeau, promotie die slaagt

Bij Promozaad vindt u in zaadzakjes, greengifts en andere zaaiproducten ludiek promotiemateriaal. Goedkoop, groen en origineel zijn waarden die deze artikelen goed omschrijven. Met de betaalbare promotiezaden hebt u dus niet alleen leuk, maar ook goedkoop promotiemateriaal in handen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een geslaagde campagne. Wat het allerleukste is aan een dergelijk cadeau? Promotie die zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger, wanneer het uitgroeit tot iets moois dat groeit en bloeit.

Wat zijn de voordelen van een promotiecadeau?

  • Betaalbare en leuke giveaways;
  • Goedkoop, groen en origineel;
  • Compleet en gevarieerd assortiment zadenzakjes;
  • Belangrijk onderdeel van een doeltreffende marketingcampagne;
  • Full colour bedrukking met logo, huisstijl en persoonlijke tekst;
  • Draagt op eenvoudige wijze bij aan uw naamsbekendheid.

Verras uw relaties met een duurzaam promotiecadeau

Bent u op zoek naar een duurzaam cadeau? Promotie op basis van een relatiegeschenk is in de huidige tijd altijd geslaagd met duurzaam promotiemateriaal. Goedkoop en origineel zijn vanzelfsprekend ook factoren die u niet uit het oog wilt verliezen. Bij Promozaad vindt u altijd een duurzaam promotiecadeau dat alles behalve standaard is. Wij bieden u een groene en unieke selectie van goedkoop promotiemateriaal bestaande uit onder andere: Sluis Garden zaadzakjes, standaard premiumzakjes en “custom made” zakjes.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een passend cadeau! Promotie is ook altijd geslaagd met groene premiums zoals greengift doosjes met een persoonlijke boodschap. U kunt dit cadeau bijvoorbeeld samenstellen met een label op basis van uw eigen ontwerp. De promotie zal ook fantastisch uitpakken met een greengift met een geheel eigen ontwerp voor het complete doosje.

Goedkoop promotiemateriaal laten bedrukken

Wilt u een promotiecadeau laten personaliseren? Door de originele artikelen met promotiezaden uit ons assortiment te bedrukken met uw logo, huisstijl en persoonlijke boodschap, valt u nog meer op met het cadeau. Promotie met zaadzakjes biedt ook op dit gebied tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een door ons opgemaakte layout en uw bedrijfslogo op het promotiemateriaal. Een goedkoop en doeltreffend cadeau. Promotie die een onvergetelijke indruk achterlaat, is hiermee verzekerd.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. Hiermee kunt u het zakelijke cadeau volledig aanpassen aan uw campagne, op het evenement of aan uw persoonlijke boodschap die u bij de promotie wilt uitdragen. Van een klein gebaar met goedkoop promotiemateriaal tot een grootschalige actie, Promozaad biedt het u allemaal!