Heeft u een product nodig om de aandacht van een klant te trekken? En bovenal: om die aandacht vervolgens ook vast te houden? Met onze promotie zaden heeft u een goede aandachtstrekker in handen. De zaadzakjes zijn bij uitstek geschikt als groen promotiemateriaal. Een gewilde toevoeging voor uw collectie aandachtstrekkers vanwege de lage kosten en het groene karakter.

thumbs_zadenzakjes_05
thumbs_zadenzakjes_07

Zaadzakjes

Zaadzakjes. Het woord klink niet alleen leuk, ze zijn ook leuk. De zaadzakjes zijn op veel verschillende manieren te gebruiken en daarom erg duurzaam. U kunt ze bijvoorbeeld op de volgende manieren gebruiken:

  • Op een beurs
  • Als bedankje
  • Ter attentie
  • In de mailing

Maar ook op elke andere gelegenheid die om extra aandacht vraagt zijn promotie zaden te gebruiken om de aandacht naar uw merk of product te trekken.

Klavertje vier

Ook voor andere producten met zaden kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij iets speciaals in ons assortiment voor hen die een beetje extra geluk wel kunnen gebruiken: klavertje vier bolletjes. Met deze ‘geluksbolletjes’ kunt u uw klant blij verrassen. Zowel op het moment van geven als op het moment dat de plantjes uit komen, zal hij of zij met plezier aan uw bedrijf of product denken.

De klavertje vier bolletjes zijn door de vorm helaas niet geschikt voor de mailing, maar zijn wel prima geschikt voor andere gelegenheden. Het zijn geschenken die u of uw medewerkers persoonlijk kunnen geven aan klanten. Zo wordt dit persoonlijke cadeautje nog persoonlijker.

Waarom promotie zaden

Er zijn veel redenen om te kiezen voor promotie zaden. Buiten dat promotie zaden een originele attentie zijn, hebben zij ook nog eens een vriendelijk karakter. Anders dan bijvoorbeeld een aansteker of een sleutelhanger, zijn promotie zaden persoonlijke relatiegeschenken. Uw klant heeft er langere tijd plezier van en u hoeft niet bang te zijn dat uw promotiemateriaal achterin de kast stof zal liggen vangen. De promotie zaden zijn leuk om te planten. Wanneer het plantje vervolgens uitkomt, zal de klant opnieuw met een goed gevoel aan u en uw merk of product denken.