Het kan lastig zijn om voor uw klanten of relaties een origineel cadeau te vinden. U wilt het liefst iets geven dat smaakvol is en niet te cliché. Gelukkig is een groen cadeau altijd goed. Doe bijvoorbeeld eens een keer een klavertje-vier cadeau. Bij Promozaad bestelt u greengifts vol geluk om weg te geven. Perfect om als relatiegeschenk cadeau te doen.

klavertje vier greengift doosje zaden

Dit maakt een klavertje-vier-cadeau zo speciaal:

 • Een klavertje-vier-cadeautje geeft een positieve boodschap.
 • Klavertje-vier-bolletjes ontkiemen snel en blijven lang groen.
 • Het klavertje-vier-cadeau wordt zo’n 7,5 cm hoog.
 • Met klavertje-vier-zaden geeft u geluk cadeau.

Ook zijn er verschillende opties om uw klavertje-vier-cadeau zo origineel mogelijk te maken. Een klavertje-vier-cadeautje in een blik bestelt u al vanaf 250 stuks en is geheel naar eigen ontwerp te maken. Om het blik zit een wikkel die u naar eigen ontwerp kunt laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo of met een leuke boodschap. Op die manier zorgt u ervoor dat uw klavertje-vier-cadeautje perfect bij u en uw bedrijf past.

Mooi om te geven

Als u op zoek bent naar een kleinigheidje om cadeau te doen is een klavertje-vier-cadeau de uitkomst. Een klavertje-vier vinden is erg zeldzaam, maar met de klavertje-vier-bolletjes uit onze greengifts laat u er een hele bos van groeien. Door een klavertje-vier cadeau te doen geeft u een mooie, groene boodschap aan uw klanten of relaties. U wenst hun in de meest letterlijke zin geluk en succes toe. Een klavertje-vier-cadeautje is dan ook nooit ongepast om weg te geven. Omdat het groene plantje symbool staat voor geluk is het een zeer geliefd geschenk. Mooi om te geven, maar ook om te ontvangen.

Een klavertje-vier-cadeau is duurzaam

Door een groen cadeau te geven laat u zien dat u voor duurzaamheid gaat. Dat is in deze tijd, waar groen leven en werken steeds belangrijker wordt, een goede instelling. Een klavertje-vier-cadeautje draagt naast geluk ook een groene boodschap uit naar degenen aan wie u het geeft. Met onze greengifts maakt u de wereld steeds een stukje groener.

Klavertje-vier greengift

Ons klavertje-vier-cadeau is ook beschikbaar als greengift. In de mooi vormgegeven doosjes zit alles wat u nodig heeft om de Oxalis Deppei (klavertje-vier) te laten groeien. In elk greengift doosje zit het volgende:

 • Een plastic potje (Ø bovenkant 5,5 cm - Ø onderkant 4 cm - hoogte 5 cm).
 • Een jiffy-schijfje van gedroogde aarde.
 • Twee bolletjes van het klavertje-vier.

Wilt u uw greengift echt persoonlijk maken? Wij bieden opties om het greengift doosje te personaliseren. Met uw eigen ontwerp geeft u uw klavertje-vier-cadeautje een mooie boodschap mee. Bij ons is het mogelijk om:

 • Uw klavertje-vier-cadeau te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap.
 • Een eigen ontwerp aanleveren voor de doosjes.
 • Een label met een persoonlijke tekst aan de cadeautjes te laten bevestigen.
 • Twee stickers in uw huisstijl aan het doosje toe te voegen.

Dat maakt uw groene kleinigheidje pas echt origineel!