Groene relatiegeschenken: een milieuvriendelijk cadeau

Naast duurzaamheid is het begrip eco tegenwoordig niet meer weg te denken. Eco omvat alles dat op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd, geproduceerd en verwerkt. Ook in de wereld van groene relatiegeschenken, ook wel eco(logische) relatiegeschenken of duurzame relatiegeschenken genoemd, is het fenomeen rotsvast verankerd. Staat er binnenkort een beurs of evenement bij u op de planning? Of wilt u uw klanten, relaties en medewerkers verrassen met eco-relatiegeschenken? Dan bent u bij Promozaad aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in marketingmiddelen met respect voor mensen, dieren en natuur.

Met ludieke eco-relatiegeschenken zoals zadenzakjes, greengifts en andere zaaiproducten, zorgt u voor een onvergetelijke indruk. Want met een eco-gift die uiteindelijk gaat groeien en bloeien, laat u zien dat u om het milieu geeft. Door onze eco-relatiegeschenken te laten bedrukken met uw logo, huisstijl of persoonlijke boodschap, vertelt u met eco-giving tegelijkertijd uw bedrijfsverhaal.

flessen labels
greengift showdoos gemengde zaden

Wat zijn de voordelen van groene relatiegeschenken?

  • Passen perfect bij het groene gedachtegoed;
  • Keuze uit een gevarieerd assortiment zaden;
  • Dragen bij aan een goede biodiversiteit;
  • Zijn vriendelijk voor mens, dier en milieu;
  • Duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd;
  • Houden voor lange tijd de aandacht van de ontvanger vast.

Eco-relatiegeschenken voor een betere wereld

Groene relatiegeschenken zijn helemaal van nu. Net zoals het streven om de aarde samen een stukje mooier en beter te maken, zodat er voor de generaties na ons ook een leefbare wereld over blijft. Met eco-geschenken draagt u hier een steentje aan bij. Zaadzakjes, kweeksetjes en minikasjes zijn voorbeelden van eco-relatiegeschenken die een bijdrage leveren aan een goed milieu. Want de bloemen en planten die er uiteindelijk uitgroeien, nemen CO2 op. Daarnaast geeft een eco-gift geen schadelijke stoffen af. Kortom: met de groene relatiegeschenken uit het assortiment van Promozaad is eco-giving altijd geslaagd.

Opvallende eco-relatiegeschenken

Natuurlijk wilt u met ecologische relatiegeschenken voor langere tijd exposure voor uw organisatie genereren. Het mooie aan bloemzaden, groentezaden en andere eco-geschenken, is dat de ontvanger uw naam niet zal vergeten. Want van een bloeiende eco-gift trekt lang de aandacht. Steeds wanneer uw doelgroep voor eco-giving naar de plantjes kijkt, zal er bewust of onbewust ook aan uw bedrijfsnaam worden gedacht. Met eco relatiegeschenken bent u dus verzekerd van een groene, verantwoorde en doeltreffende marketingcampagne!

Groene relatiegeschenken personaliseren

Wilt u nog meer opvallen met uw eco-geschenken? Door een originele eco-gift uit het assortiment van Promozaad te personaliseren, wordt dit gegarandeerd een succes. Eco-giving wordt nog persoonlijker door zadenzakjes, specials of green gifts te bedrukken met een speciale boodschap of met uw logo en huisstijl. Wij bieden u verschillende ludieke mogelijkheden om uw eco-relatiegeschenken een persoonlijk en herkenbaar tintje te geven. Zo kunt u zelf een ontwerp aanleveren of onze designafdeling een mooie vormgeving voor de groene relatiegeschenken laten maken.

Bovendien vindt u bij ons eco-geschenken voor elk budget; onze standaard zaadzakjes zijn leverbaar vanaf €0,33.

Jarenlange ervaring in de zaadhandel

Als u kiest voor een eco-gift van Promozaad, doet u zaken met een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de professionele zaadhandel. Ons bedrijf bevindt zich midden in Seed Valley: het internationale centrum voor zaadtechnologie en plantenveredeling. Onze bevlogen medewerkers staan naast unieke eco-giving producten, voor aandacht voor de klant. Zij werken op basis van korte lijnen en voorzien u van gedegen advies. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw doelstellingen behaalt met onze groene relatiegeschenken.

Eco-relatiegeschenken bestellen

Bent u overtuigd en wilt u ook eco-geschenken uitdelen waarmee u laat zien dat u begaan bent met moeder natuur? Onze standaard zadenzakjes zijn al verkrijgbaar vanaf 100 zakjes en zijn direct uit voorraad leverbaar. Wilt zaadzakjes met uw eigen logo laten bedrukken? Dat is mogelijk vanaf 1.000 stuks en de levertijd bedraagt ongeveer één week.

Wilt u uw klanten, zakenrelaties, personeelsleden of vrijwilligers verrassen met eco-relatiegeschenken? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of het aanvragen van een offerte!