Logo

Groene relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat past in deze tijd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende groene relatiegeschenken voor u in de aanbieding. We hebben van elk product een standaardmodel in ons assortiment. Maar ook als u op zoek bent naar op maat gemaakte relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Bij een grotere bestelling is het voor ons geen probleem om uw groene relatiegeschenken op maat te maken en leveren.

Klavertje viergroene premiums

Wij hebben diverse mogelijkheden voor groene relatiegeschenken, zoals:

  • Sluis Garden zaadzakjes
  • Standaard premiumzakjes
  • GreenGifts
  • MiniKas
  • Promozaad

En nog heel veel andere producten. U kunt deze producten op onze website vinden en voor meer informatie over de op maat gemaakte relatiegeschenken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wie op zoek is naar originele relatiegeschenken zit met groene relatiegeschenken van Promozaad goed. Waarom? Om deze redenen:

  • Groene relatiegeschenken zijn vriendelijke cadeaus
  • Groene relatiegeschenken passen in deze tijd
  • Groene relatiegeschenken houden de aandacht langere tijd vast

Een groen relatiegeschenk is een originele manier om uw klant te bedanken, te feliciteren of te condoleren. Er is geen gelegenheid waarbij een groen relatiegeschenk ongepast zou zijn, dat heeft te maken met het groene karakter van het relatiegeschenk. Het groene karakter maakt het een natuurlijk geschenk.

 

Vriendelijk

Een cadeau is altijd vriendelijk bedoeld. Maar niet elk cadeau is even doordacht en persoonlijk. Een relatiegeschenk wordt al gauw een ‘standaard’ geschenk, omdat het lastig is elke klant een persoonlijk geschenk te geven. Met een groen relatiegeschenk heeft u een uniek geschenk in handen, dat nog lang zal worden onthouden.

 

Groene relatiegeschenken passen in deze tijd

Wie groen denkt, hoort er tegenwoordig helemaal bij. Het is belangrijk om te denken aan het milieu, aan de gezondheid, aan onze leefomgeving en aan onze nakomelingen. Groen denken staat daarin centraal. Een groen relatiegeschenk past daarom helemaal in deze tijd. U zit op deze manier altijd goed.

 

Houdt de aandacht langer vast

Een groen relatiegeschenk groeit en bloeit. Zo wordt uw klant elke keer wanneer hij langs uw groene cadeau loopt, weer aan u en uw merk of product herinnerd.

 

Logo

Bezoek adres

Voorland 3
1601 EZ Enkhuizen

Mail: info@promozaad.nl
Tel.: 0228 – 326381
Fax: 0228 – 323115

Zie ook: www.sluisgarden.nl