Geef eens een groen cadeau

Wilt u met uw bedrijf echt iets bijzonders geven? Doe dan aan greengiving. Greengiving is het geven van een groen cadeautje, bijvoorbeeld in de vorm van zaaizakjes of een greengift box. Met deze complete zaaisetjes kunnen uw relaties aan de slag om hun eigen greengifts tot bloei te brengen. De plantjes die uit de greengifts groeien geven een prettige boodschap af bij degene die ze ontvangt. Greengiving kan met verschillende soorten zaadjes, bijvoorbeeld die van de zonnebloem of een mix van bloemen speciaal voor bijen.
Promozaad kan uw greengifts volledig naar wens maken, waardoor uw gift helemaal bij u en uw bedrijf past. Dat maakt greengiving extra persoonlijk en zorgt dat greengifts erg leuk zijn om weg te geven.

flessen labels
greengift showdoos gemengde zaden

 

Wat maakt greengifts zo populair?

Greengiving wordt steeds populairder, en met recht. Er zijn verschillende redenen te bedenken waardoor dit komt:

  • Greengiving is erg actueel in een tijd waar duurzaamheid en groen leven steeds belangrijker worden.
  • U kunt greengifts in elke situatie geven.
  • Het is leuk een greengift box weg te geven én te krijgen.
  • Greengifts kunnen volledig gepersonaliseerd worden.
  • Met greengiving laat u zien dat uw bedrijf waarde hecht aan groen en natuur.

Greengiving is een mooi gebaar

Het weggeven van greengifts is een mooi gebaar. Met greengiving laat u een sterke indruk achter bij de personen aan wie u de greengifts stuurt. Omdat het cadeautje groeit en zorg nodig heeft zullen uw relaties vaak bij u stilstaan wanneer ze zich met de greengifts bezighouden. Greengiving valt steeds meer in de smaak omdat duurzaam leven en een groene wereld steeds belangrijker worden in ons leven. Door een groen cadeautje te geven draagt u hieraan bij. Het zijn gifts for the green, by the green.

Gifts for the green

Greengiving is niet alleen weggelegd voor mensen met groene vingers. Ook zonder uitgebreide tuinierservaring kun je met greengifts goed uit de voeten. In elke greengift box zit een potje, een schijfje gedroogde aarde en zaadjes of bolletjes van de gewenste plantsoort, bijvoorbeeld vergeet-me-nietjes of het leuke klavertje-vier. U hoeft enkel water toe te voegen aan het schijfje in het potje en de zaadjes te planten. De zaadjes kiemen vanzelf en voor u het weet is uw greengift echt groen.

Een personaliseerbare greengift box

Wist u dat u bij Promozaad uw greengifts volledig kan laten personaliseren? Wij leveren diverse op maat gemaakte greengift doosjes. Een greengift box komt in een standaard uitvoering met een vrolijke opdruk en een sluiting in de vorm van een bloem, maar greengiving is nog leuker wanneer de greengift box uw logo of een persoonlijke boodschap draagt. Het is bijvoorbeeld mogelijk een label van eigen ontwerp aan de greengift box te laten bevestigen, maar u kunt ook het ontwerp van uw greengifts personaliseren. Denk aan een opdruk met eigen tekst of het logo van uw bedrijf op de greengift box. Hierdoor zullen uw relaties bij uw greengiving echt aan u blijven denken.

gepersonaliseerd blik zaden

Een greengift maakt de wereld mooier

Met greengiving geeft u een geschenk dat groeit en bloeit, en zo de wereld een stukje groener en mooier maakt. Het is een origineel cadeau om aan uw relaties te geven, en komt nooit ongewenst. Greengiving is de perfecte manier om een blijk van waardering te geven of te zorgen dat uw bedrijf niet snel wordt vergeten.