Duurzame giveaways voor verantwoorde geefmomenten

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Houdt u binnen uw organisatie ook rekening met de factoren people, planet en profit? Dan geeft u uw zakenrelaties bij bepaalde gelegenheden ongetwijfeld duurzame giveaways. Bij Promozaad bent u aan het goede adres voor onder andere de leukste soorten zaadzakjes, ludieke zaaiagenda’s en speciale klavertje-vier-bolletjes. Dit zijn stuk voor stuk duurzame weggevertjes die perfect aansluiten op een groen en milieuvriendelijk gedachtegoed.

Met de artikelen uit ons assortiment zorgt u voor dubbel plezier. Op het moment dat u de duurzame promotieartikelen uitdeelt én op het moment dat de zaadjes uitgroeien tot mooie plantjes. Ook draagt u hiermee uw steentje bij aan het milieu. Wie gaat u verrassen, bedanken of belonen met duurzame giveaways?

7970_viool
blik klavertje vier zaden

Wat zijn de voordelen van duurzame giveaways?

• Milieuvriendelijke geschenken;
• Verantwoorde en groene artikelen die tot mooie plantjes uitgroeien;
• Mogelijkheid om zaadzakjes, greengifts en andere zaaiproducten te laten bedrukken;
• Verkrijgbaar vanaf 100 stuks en snel leverbaar;
• Ons assortiment wordt in Nederland geproduceerd;
• Duurzaam geschenk dat perfect past in de huidige tijd;
• Bloeiende cadeaus houden de aandacht voor uw merk of product lang vast.

Betaalbare en duurzame weggevertjes

Beleeft uw organisatie een bijzonder lustrum en wilt u dit kenbaar maken met stijlvolle en duurzame giveaways? U kunt er voor lange tijd de aandacht op vestigen met unieke zadenzakjes die speciaal voor u worden ontworpen. Viert een van uw medewerkers een jubileum en mag er voor deze gelegenheid flink worden uitgepakt? Ook dan vindt u feestelijke en betaalbare opties in de duurzame weggevertjes van Promozaad.

Persoonlijke en duurzame promotieartikelen

Onze duurzame promotieartikelen zijn ook originele attenties als bijlage van direct mails. Promotiezaden kunnen perfect aan enveloppen worden toegevoegd om ze vervolgens per post te versturen. Het vriendelijke karakter van deze duurzame giveaways tovert een glimlach op het gezicht van iedere ontvanger. Staat uw bedrijf binnenkort op een beurs of evenement om uw diensten en producten te promoten? Na een gesprek met een interessante lead lenen duurzame weggevertjes zich perfect om de aandacht van de bezoeker vast te houden.

Want het verantwoorde aspect van deze persoonlijke relatiegeschenken, blijkt ook uit het feit dat ze niet in een lade belanden. De zaden groeien uit tot prachtige plantjes die nogmaals zorgen voor een positieve associatie met uw organisatie. Wanneer verkiest u een verantwoord geefmoment met duurzame giveaways?