Een duurzaam cadeau komt nooit ongelegen

Geef met uw bedrijf eens een duurzaam cadeau. Duurzame cadeaus passen helemaal bij deze tijd, waarin groener leven en werken steeds belangrijker wordt. We moeten goed voor onze wereld en voor elkaar zorgen. Niets is dan mooier dan een groen en duurzaam cadeau in de vorm van zaaiproducten. Wij hebben van elk product een standaardmodel, maar kunnen u ook helpen bij het samenstellen van originele duurzame cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan het laten bedrukken van zaadzakjes naar uw eigen ontwerp. Wij kunnen bij grotere bestellingen alle duurzame cadeautjes op maat maken en leveren.

flessen labels
greengift showdoos gemengde zaden

Waarom duurzame cadeaus?

De leukste duurzame cadeaus haalt u natuurlijk bij Promozaad. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het geven van een duurzaam cadeautje, bijvoorbeeld:

 • Standaard zadenzakjes (al vanaf 100 stuks leverbaar in 8 verschillende soorten).
 • Standaard zadenzakjes met een eigen logo (levertijd +- 1 week) vanaf 1.000 stuks.
 • U heeft de keuze uit veel zaden, zoals basilicum, BIO zonnebloem en de Turkse Drakenkop.
  Greengifts (per stuk leverbaar).
 • Custom made zadenzakjes vanaf 2.000 stuks (levertijd tussen de 3 en 4 weken).

Maar daar blijft het niet bij. Op onze website vindt u nog veel meer originele duurzame cadeaus. Naast zaden en zaaizakjes leveren we ook zaaiproducten als minikas, zinken zaaisets en zaai-agenda’s. Heeft u een vraag over onze duurzame cadeaus? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een duurzaam cadeau is goed voor de wereld en voor u

Groen leven en werken is belangrijk voor een schone en gezonde wereld. Door een duurzaam cadeau te geven dat groeit en bloeit draagt u daaraan bij. Duurzame cadeautjes maken de wereld stukje bij beetje groener. Daarnaast geeft u een mooi signaal af aan uw klanten of relaties. Het zijn vriendelijke geschenken die nooit ongepast zijn en altijd warm ontvangen worden.

Wat zijn de voordelen van een duurzaam cadeau zoals zaadzakjes?

 • Duurzame cadeaus maken de wereld mooier.
 • U maakt een warm en groen gebaar naar uw relaties of klanten.
 • Duurzame cadeaus zijn vriendelijk en geven daardoor leuk weg.
 • Plantenzaden groeien, waardoor uw relaties lang aan u blijven denken.
 • Een duurzaam cadeau is origineel.
 • Er zijn duurzame cadeaus beschikbaar voor elk budget.

Inspiratie voor een duurzaam cadeau-idee

U weet dat u een duurzaam cadeau wilt geven, maar het is niet altijd makkelijk hier inspiratie voor te vinden. Promozaad helpt u met het vinden van een duurzaam cadeau-idee. Bij ons is veel mogelijk, van greengifts tot zaaipakketjes. We hebben duurzame cadeaus in huis voor elk budget. Denk aan leuke zaadzakjes met een persoonlijke opdruk die altijd leuk zijn om te krijgen. Zo’n duurzaam cadeautje valt altijd in de smaak.
Wij van Promozaad maken uw duurzame cadeautjes voor u op maat. Denk aan het bedrukken van de verpakking van uw cadeautje met uw eigen logo of ontwerp. Ook kunnen wij persoonlijke labels laten drukken om bij het duurzame cadeautje mee te geven. Op die manier kunt u uw kleinigheidje echt persoonlijk maken en volledig in uw eigen huisstijl laten produceren. De specialisten van Promozaad denken hierin graag met u mee.

Originele duurzame cadeaus

Met een duurzaam cadeautje geeft u een geschenk dat echt origineel is. Vaak is het lastig een geschikt cadeau uit te zoeken, maar een groen cadeau is altijd welkom. Duurzame cadeaus zijn ook zeer passend als u een groene boodschap wilt verspreiden of de nadruk wilt leggen op een gezonde toekomst. Wij maken originele duurzame cadeaus voor u door de mogelijkheid om uw cadeau echt persoonlijk te maken. Zo geeft u iets dat echt bij u en uw bedrijf past.

Een duurzaam cadeautje dat mooi blijft

Planten groeien en bloeien voor een lange tijd. Dat zorgt ervoor dat uw klant of relatie telkens aan u zal denken wanneer hij of zij uw duurzame cadeautje ziet. Het is een leuke en vriendelijke manier om de aandacht van uw relaties vast te houden.