Bloemzaadzakjes bedrukken als promotieartikelen

Bent u op zoek naar een leuke en laagdrempelige marketingtool die bijdraagt aan uw naamsbekendheid? Laat bloemzaadzakjes bedrukken om uw merk of bedrijf te promoten. Bij Promozaad vindt u in het complete en gevarieerde assortiment altijd het zakje bloemzaadjes dat past bij de gelegenheid, zoals beurzen en evenementen. Onze zakjes bloemenzaad zijn ook uitermate goed geschikt om als blijk van waardering aan uw klanten, medewerkers of leveranciers te geven. Wij bieden u uiteenlopende mogelijkheden om bloemzaadzakjes te bedrukken. Die variëren van een standaard zakje bloemzaadjes met uw logo en zaadzakjes met uw eigen design tot flessenhalszaadzakjes en zakjes bloemenzaad in stickerverpakking.

Waarom bloemzaadzakjes bedrukken bij Promozaad:

  • Laagdrempelige en leuke marketingtool;
  • Draagt op een gemakkelijke manier bij aan naamsbekendheid;
  • Compleet en gevarieerd assortiment zaadzakjes;
  •  Blijk van waardering voor uw medewerkers, leveranciers en klanten;
  • Full colour bedrukking met logo, huisstijl en persoonlijke tekst;
  • Standaard zakjes, zakjes bloemenzaad in stickerverpakking en flessenhalszaadzakjes;
  • Keuze uit tal van prachtige bloemensoorten.

Zakje bloemzaadjes als relatiegeschenk

Bloemzaadzakjes bedrukken biedt u eindeloze mogelijkheden als u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk. Dit heeft ook tot voordeel dat ze eenvoudig zijn uit te delen. U kunt een zakje bloemzaadjes bijvoorbeeld weggeven op events of toevoegen aan een direct mail. Bij Promozaad bieden we u de mogelijkheid om zakjes bloemenzaad volledig naar uw wensen en ideeën te maken. U kunt ervoor kiezen om bloemzaadzakjes te bedrukken in full colour aan de voor- en achterzijde. Vanzelfsprekend komen uw huisstijl, logo en/of persoonlijke tekst haarscherp tot uiting op het zakje bloemzaadjes.

zadenzakjes

Kies uw eigen zaden

Als u bloemzaadzakjes laat bedrukken, hebt u de keuze uit tal van soorten zaden. Ons assortiment omvat onder andere zakjes bloemenzaad met: Turkse Drakenkop, vergeet-me-nietjes, hoge gele bio-zonnebloem en bee friendly bijenmengsel. Maar ook voor een zakje bloemzaadjes met klaproos, avondgeur of boeketje in blauw, bent u bij Promozaad aan het juiste adres.

Zakjes bloemenzaad vanaf 100 stuks

Bloemzaadzakjes bedrukken voor een marketingactie of als relatiegeschenk? Wij kunnen het door u gewenste zakje bloemzaadjes al leveren vanaf 100 stuks in diverse formaten. Maar natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om zakjes bloemenzaad in aantallen van duizenden stuks te bestellen. Voordat wij aan de slag gaan met de bloemzaadzakjes bedrukken, ontvangt u een digitale proefdruk van het ontwerp. Als dit naar wens is, gaan wij voor u aan de slag. Vervolgens kunt u uw klanten, zakenrelaties, bezoekers of medewerkers verrassen met een zakje bloemzaadjes waar een prachtige bloemensoort uit groeit.

Bloemzaadzakjes bedrukken om uw merk of organisatie te promoten? Promozaad levert het gewenste zakje bloemzaadjes al vanaf 100 stuks! Neem contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies.