Een bloemzaadjescadeau om relaties te bedanken of te verwelkomen

Er is altijd wel iemand die u wilt bedanken, aanmoedigen, belonen of bijzondere aandacht wilt schenken, zoals: nieuwe klanten, loyale zakenrelaties, jubilarissen, vrijwilligers of medewerkers die een pluim verdienen. Met een bloemzaadjescadeau geeft u hen allemaal een blijvend en groen geschenk. U maakt hiermee een gebaar dat uw dankbaarheid of de bijzondere band nogmaals benadrukt. Want bloemzaadjescadeau geven, betekent dat u de ontvanger op meerdere momenten blij maakt. Tijdens het geefmoment en wanneer het bloemzadencadeau begint te groeien. Natuurlijk hebt u de keuze uit tal van prachtige soorten bloemzaadjes. Cadeau doen wordt hiermee een feest an sich!

zadenzakje bijenmengsel bio
greengift showdoos gemengde zaden

Een duurzaam bloemzaadjescadeau

Wilt u zaadjes cadeau geven? Bij Promozaad vindt u een breed en gevarieerd assortiment met ludieke en duurzame artikelen die bij iedereen in de smaak vallen. Zodra een bloemzaadjescadeau in de grond wordt gestopt, groeien er prachtige bloemen uit. De ontvanger zal zich uw gebaar én uw merk of organisatie nog lang herinneren. Om er een extra verrassend geschenk van te maken, is bloemzaadjes versturen ook een leuke optie. Des te groter is de verrassing. Bloemzaadjes cadeau doen was nog nooit zo leuk.

Wat zijn de mogelijkheden voor een bloemzaadjescadeau?

Prachtige soorten bloemzaadjes cadeau geven

Staat er een goede gelegenheid op stapel om een bloemzadencadeau te geven? Dan wilt u de ontvangers daarvan natuurlijk verrassen met prachtige bloemensoorten. Bij Promozaad hebt u bij het selecteren van een bloemzaadjescadeau de keuze uit een breed gamma aan fleurige bloeiers, zoals: boeketje in blauw, klaproos (Papaver Rhoeas) en avondgeur (Matthiola Bicornis). Maar u kunt ook zaadjes cadeau doen die uitgroeien tot vergeet-me-nietjes of Turkse Drakenkop. Met een bloemzaadjescadeau in de vorm van “bee friendly” bijenmengsel of hoge gele bio-zonnebloem helpt u moeder natuur ook een handje mee. U kunt dus milieuvriendelijke bloemzaadjes cadeau geven, die bijdragen aan een goede biodiversiteit.

Milieuvriendelijke bloemzaadjes versturen

Een bloemzaadjescadeau is dus niet alleen origineel, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Door zaden te schenken waar mooie bloemen uit groeien, straalt u als organisatie uit dat u bewuste keuzes maakt en om de aarde geeft. Wilt u bloemzaadjes versturen aan uw zakenrelaties, medewerkers of vrijwilligers? De uiteenlopende zadenzakjes, greengifts, terracottapotjes en blikken uit ons assortiment, zijn ook uitstekend geschikt om per post te verzenden.

Zoals u van Promozaad mag verwachten, kunt u ieder bloemzadencadeau volledig laten personaliseren. Zo wordt uw boodschap op de beste manier overgebracht en wordt een bloemzaadjescadeau nog persoonlijker.