Wilt u uw klanten, zakelijke relaties of medewerkers een ludieke blijk van waardering geven? Bloemzaadjes als bedankjes worden altijd gewaardeerd! Bijvoorbeeld na een vruchtbare samenwerking, een bezoek aan een event of het voeren van een goed gesprek. Bij Promozaad vindt u altijd een geschikt bloemzaadjesgeschenk voor ieder budget. Ook bieden we verschillende mogelijkheden om een bedankje te bedrukken. Wilt u die versturen bij een mailing of uitdelen na een beurs? Voor welke bloemenzaadjes bedankje u ook kiest, wij zorgen ervoor dat ze full colour en mooi dubbelzijdig worden bedrukt. Er zijn dus ook genoeg mogelijkheden om uw logo, pay-off en huisstijl duidelijk te communiceren op een bloemenzaadjes bedankje.

Wat zijn de mogelijkheden voor bloemzaadjes bedankjes?

aardbei zaaiset
greengift klavertje vier

Bloemzaadjes geven? Bedankjes met logo laten bedrukken

Hoe kunt u mensen het beste bedanken voor hun inzet of hun komst? Dat kan heel goed met kleine bloemzaadjes bedankjes in het thema van uw bedrijf. Bij Promozaad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor standaard zadenzakjes met bloemzaad bedankjes. Die zijn al verkrijgbaar vanaf 100 zakjes en direct uit voorraad leverbaar. Ook kunt u deze bloemzaadjes bedankjes vanaf 1.000 stuks met uw eigen logo laten bedrukken. U hebt de keuze uit verschillende bloemensoorten. Er is een bloemenzaadjes bedankje met: hoge gele bio-zonnebloem, avondgeur, vergeet-me-niet, klaproos, biologisch bijenmengsel, boeketje in blauw en Turkse Drakenkop.

Bloemzaadjes bedankjes in uw eigen design

Er zijn nog meer mogelijkheden voor een origineel bedankje met bloemzaadjes. U kunt er ook voor kiezen om de complete verpakking een persoonlijke uitstraling te geven. Vanaf 2.000 stuks is het mogelijk om bloemzaadjes bedankjes speciaal te laten ontwerpen. Bij Promozaad bieden wij hiervoor uiteenlopende opties, zoals: een bloemenzaadjes bedankje in full colour, een klein of groot formaat zaadzakje, een duo verpakking of een briefkaart-model. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment bloemzaadjes bedankjes met biologische zaadsoorten. Bovendien beschikken wij over alle kennis en ervaring om uw wensen en ideeën optimaal tot hun recht te laten komen in de bloemzaadjes bedankjes.

flessen label cosmos

Flessenhalszaadverpakking

Bent u van plan om zakenrelaties, bezoekers of medewerkers te bedanken met een mooie fles wijn? Met bloemzaadjes bedankjes in de vorm van een flessenhals-zaadverpakking geeft u het geheel een fleurig accent. Een bloemenzaadjes bedankje geeft het geheel van uw geschenk een unieke uitstraling, gecombineerd met een boodschap die nog na klinkt! Want als de fles wijn leeg is, kan de ontvanger van het geschenk het bedankje op een fraaie plek zaaien. Met bloemzaadjes bedankjes wordt dus op meerdere momenten aan uw organisatie gedacht.

Wilt u klanten, medewerkers, zakelijke relaties of bezoekers een leuk blijk van waardering geven? Bestel vandaag nog uw bloemzaadjes bedankjes bij Promozaad. Neem contact met ons op voor een offerte of vrijblijvend advies.