Logo

GreenGift

Ze zijn net als de moestuintjes van de Albert Heijn, maar dan eigenlijk nog veel leuker. De GreenGift is een originele variant op het traditionele bloemetje of plantje als cadeau. De gelukkige die dit cadeau krijgt, mag namelijk zelf zijn of haar groene vingers gaan gebruiken. Niet alleen is dat leuk om te doen, ook heb je er langer plezier van dan van een bosje rozen. Alle benodigdheden om deze GreenGift te laten groeien zijn bij de aantrekkelijke prijs inbegrepen. Een GreenGift is een compleet zaaisetje, bestaande uit:

  • Een zakje zaad of bolletjes naar keuze
  • Een grondtablet van gedroogde aarde
  • Een zaaipotje

Vergeet Me NietGroene cadeautjes

Zaad of bolletjes naar keuze

Het zakje zaad of bolletjes kan bedoeld zijn om een plantje, bloemetje, kruid of groente te laten groeien. We hebben verschillende variaties van de GreenGift in huis en laten de keuze volledig aan u. Heeft u advies nodig? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar!

Grondtablet

Met de grondtablet van gedroogde aarde is het makkelijk om zelf zaadjes te planten. De grondtablet hoeft alleen maar nat gemaakt te worden met water. Op die manier heeft u precies genoeg aarde om uw zaadje in te planten.

Zaaipotje greengift

Dan heeft u nog een zaaipotje nodig. Want het plantje moet natuurlijk ook in een potje komen te zitten. Bij de GreenGift zit een mooi potje waar het plantje perfect in past, ook als deze groter wordt.

Dus, bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor welke gelegenheid dan ook? Met de GreenGift als cadeau zit u goed. Zowel bij een bruiloft als bij een herdenking of rouwdienst. Maar de GreenGift is ook leuk om ‘zomaar’ te geven. In plaats van het traditionele bosje bloemen, geeft u met de GreenGift een cadeau waar langer en meer plezier aan kan worden beleefd. Met de GreenGift heeft u een compleet zaaisetje in handen: een zakje zaad of bolletjes, een grondtablet van gedroogde aarde en een zaaipotje. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Logo

Bezoek adres

Voorland 3
1601 EZ Enkhuizen

Mail: info@promozaad.nl
Tel.: 0228 – 326381
Fax: 0228 – 323115

Zie ook: www.sluisgarden.nl