Logo

Green Premiums

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan zit u met green premiums goed. Green premiums worden altijd met een glimlach ontvangen. En dat is waarom u een cadeautje geeft. Voor welke gelegenheid het cadeau ook moge zijn, het is altijd bedoeld om iemand een glimlach op het gezicht te bezorgen. Met een green premium garanderen wij u een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Nog niet overtuigd? Wij hebben drie redenen op een rij gezet om te kiezen voor een green premium.

green premium

 3 redenen om voor een green premium te kiezen:

  1. Het is vriendelijk
  2. Het past helemaal in deze tijd
  3. Het geeft over langere tijd de volledige aandacht aan uw merk of product

 Vriendelijk

Een cadeau is altijd vriendelijk. Maar green premiums zijn geen alledaagse cadeautjes. De originaliteit maakt het een extra vriendelijk cadeau, dit geeft aan dat er over het cadeau is nagedacht. Green premiums zijn doordacht, persoonlijk maar bovenal: groen en dus goed voor mens, dier, natuur en milieu.

Showdoos Gemengd

 Past in deze tijd

Wie groen doet, hoort er helemaal bij. Biologische maaltijden, zuinige energie en zelf onze groenten verbouwen. De maatschappij wordt steeds groener. Green premiums passen vanwege hun groene karakter daarom perfect in deze tijd.

 Aandacht over langere tijd

Wanneer het zaadje geplant is, dan is het cadeau nog niet meteen vergeten. Het plantje komt namelijk ook nog uit. Op die manier wordt de ontvanger blijvend aan u herinnerd met green premiums.

 Mogelijkheden green premiums

U kunt green premiums op diverse manieren gebruiken. Denk aan een zaadzakje in uw mailing bijvoorbeeld. Dat geeft een brief een persoonlijk tintje. De ontvanger zal blij verrast zijn met het aardigheidje dat bij de brief zit. Maar green premiums doen het ook goed als aandachtstrekker op bijvoorbeeld een beurs, congres, trouwerij of receptie. Green premiums zullen niet snel vergeten worden. Alle aandacht is zo op uw merk of product gericht.

Logo

Bezoek adres

Voorland 3
1601 EZ Enkhuizen

Mail: info@promozaad.nl
Tel.: 0228 – 326381
Fax: 0228 – 323115

Zie ook: www.sluisgarden.nl