Logo

Green giving

Tegenwoordig staan duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en natuur hoog in het vaandel. De elektrische auto wordt steeds populairder, we willen groene energie en we willen de natuur vooral koesteren. Daarnaast willen we ook allemaal zo gezond mogelijk leven. We willen een schone lucht en we willen gezond en biologisch eten. Het liefst planten we ons eigen eten, om zeker te zijn dat er niks mee gebeurd is. De moestuin van de Albert Heijn was niet voor niets zo populair onder volwassenen.

Vergeet me niet

Het wordt steeds belangrijker om groen te denken en te doen. Een perfect cadeautje is daarom ook een green giving. Wedden dat de ontvanger hier blij verrast mee is? Een green giving is een goed idee omdat:

  • Een green giving is vriendelijk
  • Een green giving past in deze tijd
  • Een green giving houdt de aandacht langer vast


Vriendelijk

Een cadeau is altijd vriendelijk bedoeld. Ook wanneer het gaat om relatiegeschenken. Maar juist die relatiegeschenken zijn al snel onpersoonlijk. Het is ook lastig om elke klant een persoonlijk cadeau te geven. Een green gift is doordacht en een stuk persoonlijker dan andere relatiegeschenken. Door het groene karakter is het een extra vriendelijk cadeau. Maar tegelijkertijd is het ook een hele goede manier om uw merk of product te promoten.

loonafvullen_bedrijf_01

Green giving past in deze tijd

Zoals we hierboven al illustreerden, het wordt steeds belangrijker om een groen hart te hebben. Duurzaamheid, de natuur, milieuvriendelijkheid: het zijn dingen die voor veel mensen vandaag de dag heel erg belangrijk zijn. Met dit cadeau speelt u daar perfect op in.


Houdt de aandacht langer vast

Met een green giving, bijvoorbeeld een plantje, krijgt uw product langer de aandacht. Waar aanstekers al gauw in een broekzak verdwijnen, krijgt uw green giving een prominent plekje op tafel. Zo wordt de klant steeds weer aan uw merk of product herinnerd. Niemand kan zo nog om uw merk of product heen!

Logo

Bezoek adres

Voorland 3
1601 EZ Enkhuizen

Mail: info@promozaad.nl
Tel.: 0228 – 326381
Fax: 0228 – 323115

Zie ook: www.sluisgarden.nl